Predstavljanje knjige “Sime života vičnoga” autora Zdravka Nikića u četvrtak u Grudama

Predstavljanje knjige “Sime života vičnoga” autora Zdravka Nikića u četvrtak u Grudama

Link na izvornu vijest

U organizaciji Ogranaka Matice hrvatske u Čitluku, Ogranaka Matice hrvatske u Grudama i Kulturnog doma Grude, u četvrtak 15. veljače bit će upriličeno predstavljanje knjige “Sime života vičnoga” autora Zdravka Nikića.

U programu sudjeluju: Andrija Stojić, prof., Zdravko Nikić, autor i Ivana Bošnjak, voditeljica.

Program će se održati u Knjižnici Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama s početkom u 19 sati.

Brotnjo.info

The post Predstavljanje knjige “Sime života vičnoga” autora Zdravka Nikića u četvrtak u Grudama appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?