HDZ BiH potvrdit će svoju kvalitetu podrškom listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu

HDZ BiH potvrdit će svoju kvalitetu podrškom listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu

Link na izvornu vijest

U četvrtak je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Ante Begića, održana VI. sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.
Na sjednici se pored redovnih točaka dnevnog reda razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji i predizbornim aktivnostima za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj zakazane za 16. i 17. travnja. Sjednici je kao poseban gost nazočio Nevenko Barbarić, dosadašnji saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Ljubuškog koji se nalazi na listi za XI. izbornu jedinicu odmah iza nositelja Zvonke Milasa.
 

Nevenko Barbarić upoznao je nazočne s programom HDZ-a za nadolazeće parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj i sastavom liste za XI. izbornu jedinicu koja će, uvjerenja smo, ponovno osvojiti sva tri mandata za Hrvatski sabor.
 

Nositelj liste za XI. izbornu jedinicu Zvonko Milas prava je osoba i dokazani prijatelj Hrvata u Bosni i Hercegovini i dijaspori, a iza njega su redom osobe čije profesionalne i ljudske kvalitete jamče kako je riječ o pobjedničkoj listi koja će s potpunim angažmanom zastupati interese svojih birača.
 

Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke istaknulo je važnost pružanja podrške listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu kroz harmonizaciju rada, te dobru i čvrstu suradnju svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a BiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
 

Parlamentarni izbori u Republici Hrvatskoj pravi su test i za lokalne izbore u Bosni Hercegovini kojim će HDZ BiH zadržati svoju dominaciju na prostoru Županije Zapadnohercegovačke, izraz je očekivanja i nadanja svih nazočnih, s naglaskom kako sve općinske i gradske organizacije čeka ogroman posao kako bi se ostvarili očekivani rezultati.
Zaključeno je kako će HDZ BiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj pokazati i potvrditi svoju kvalitetu izlaskom na birališta u Mostaru 16. i 17. travnja, te kako je puna podrška HDZ-u i predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću ujedno zahvala i Republici Hrvatskoj i njemu osobno za sve što čine za Hrvate u Bosni i Hercegovini.

RTV HB

Objava HDZ BiH potvrdit će svoju kvalitetu podrškom listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?