ĆORIĆ: Kalkulacije nas ne zanimaju, znamo naš cilj!

ĆORIĆ: Kalkulacije nas ne zanimaju, znamo naš cilj!

Link na izvornu vijest

U proteklom kolu nogometne lige Bosne i Hercegovine, nogometaši HŠK Posušje gostovali su u Konjicu kod Igmana a utakmica je završila neriješeno rezultatom 1:1. Igman je poveo golom Hebibovića u 40’ minuti a Posušje je do izjednačenja i produljenja niza bez poraza na 8 ligaških utakmica stiglo u 90’ minuti susreta golom Kamenara.

Pred nama je sada 27.kolo, u čijem će sklopu HŠK Posušje snage odmjeriti s FK Željezničar. Uoči utakmice održana je i press konferencija na kojoj su se medijima i javnosti obratili šef stručnog stožera Denis Ćorić i branič Jovan Vladimir Pavlović.

Trener Ćorić kazao je što očekuje od sutrašnje utakmice: Dolazi nam Željo veliki klub kojem želim sve najbolje a naravno naša očekivanja su kod kuće velika, želimo pobijediti i nastaviti niz. Gledao sam uživo njihov derbi sad protiv Sarajeva, sjajna atmosfera, zanimljiva utakmica nažalost nedostajalo su golovi. Čujem da će doći dosta njihovih navijača sutra, dobrodošli su i želimo da zajedno uživamo u nogometu. Željo je u problemima cijelu sezonu i sada im neće igrati neki bitni igrači ali neće nas zavarati njihovo mjesto na tablici. Pozivam navijače da dođu i budu opet naš 12. igrač i da zajedno slavimo. Želimo nastaviti pozitivan niz i devetu utakmicu završiti neporaženi.

Branič Pavlović, koji je se vratio nakon duže pauze uzrokovane ozljedom, također je rekao što očekuje od nadolazeće utakmice: Sjajno je vratiti se nakon duge pauze a utakmica u Konjicu je bila jako teška. Stanje u ekipi i atmosfera su super, jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Željo je dobra ekipa i ne zaslužuje ovo mjesto na ljestvici ali mi ih čekamo spremni i ambicije su 3 boda. 

Ćorić je rekao i tko ne konkurira za sutrašnju utakmicu: Begić koji nam je jako bitan igrač sigurno neće moći ali ispostavilo se da nije teška ozljeda i brzo ga možemo očekivati u treningu a upitan je još i Maglica za njega ćemo vidjeti danas nakon treninga.

U proteklom kolu Željezničar je u derbi utakmici odigrao 0:0 sa Sarajevom, a utakmicu su obilježili kako napeta atmosfera, tako i puno podijeljenih kartona, pa smo Ćorića upitali hoće li upravo ti kartoni biti svojevrsna olakotna okolnost za Posušje: Derbiji su takvi, Željo ima dosta kvalitetnih igrača i bore se za svaki bod jer im treba za ostanak. Svi mi znamo da i veći klubovi dođu u krizu a ja im želim da se izvuku iz te situacije. Kartoni će naravno utjecati ali to nas neće zavarati, fokusiram se na svoju ekipu da budemo pravi i svaku utakmicu bolji nego prošlu.

Neobična je trenutna situacija da je Posušje u gornjem dijelu tabele, a Željo u donjem, no trener je još jednom ponovio da ih to ipak neće zavarati: Da, dođe kriza, takva je sezona. Mi igramo dosta dobro nismo očekivali ovakav niz bez poraza ali uvijek se nadaš i želimo ga nastaviti. Zadnje 4 utakmice smo pod velikim pritiskom, kruže svakakve priče ali mi smo ih demantirali i nadam se da ćemo i sutra tako. 

Trenera Ćorića upitali smo što će biti drugačije za Posušje u nadolazećoj utakmici u odnosu na onu prošlu u Konjicu, evo što je kazao: Vrijeme, ne tražim nikad alibi ali stvarno je bilo teško vrijeme. Nekad se podbaci i to je dio nogometa, mi smo svjesni da će i ovom nizu doći kraj ali gledat ćemo da što duže traje.

Upitali smo i tko će istrčati na teren od prve minute i hoće li biti mladih snaga u prvoj postavi: Stalno se potenciraju mlade snage, moram reći da ih je nekoliko potpisalo ugovor i nadam se da će ih još u dogovoru sa sportskim direktorom i šefom škole ali naši juniori se bore za ulazak u prvu ligu to bi za klub bila velika stvar i trenutno su oni koncentrirani na to a čim se otvori prilika sigurno će dobiti priliku. 

Braniča Pavlovića upitali smo kako se osjeća i misli li da je u ritmu s obzirom na to da je se tek vratio: Osjećam se jako dobro, trebalo mi je neko vrijeme da se vratim u formu i mislim da sam spreman dovoljno. Ekipa i trener su mi pružili veliku potporu za vrijeme oporavka i povratka na teren.

Pavlović je potvrdio da je ekipu u svlačionici zatekao u sjajnoj atmosferi s obzirom na to da u drugom dijelu sezone nemaju niti jednog poraza: Da, mislim da nam se sve vraća s treninga i raspoloženje je odlično i mislim da ovo zaslužujemo.

Sasvim je sigurno da će utakmica sutra biti zanimljiva, a Pavlović je ovim putem poslao i poruku navijačima: Poručio bih im da dođu u što većem broju i pruže podršku a mi ćemo se pokušati odužiti na terenu i s dobrim rezultatom.

Podsjetimo, Posušje se trenutno s 38 osvojenih bodova nalazi na diobi 5. mjesta ljestvice sa Slogom. Dakle, utakmica Posušje-Željezničar  na rasporedu je sutra (petak) od 18 sati na stadionu Mokri Dolac. Našim dečkima želimo puno sreće.

Radioposusje.ba

Objava ĆORIĆ: Kalkulacije nas ne zanimaju, znamo naš cilj! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?