Pobjednici SUMIT hackatona predstavili svoje projekte

Pobjednici SUMIT hackatona predstavili svoje projekte

Link na izvornu vijest

Na izložbenom sajamskom prostoru HT Eroneta, u suradnji sa SUM-om, odn. SUMIT-om, predstavljeni su pobjednici SUMIT hackatona kroz izravnu prezentaciju rješenja i interakciju sa zainteresiranim korisnicima.

Hackaton je bio posvećen razvoju pametnih eBicikala i naprednih robotskih tehnologija.
„Završetkom SMART CampusHackathonaSUMIT 2023, imali smo priliku svjedočiti impresivnom prikazu inovativnosti i stručnosti naših studenata. Ovaj projekt, održan 12. prosinca 2023. godine, okupio je studente s ciljem da kroz praktičan rad i timsku suradnju steknu nova znanja i iskustva ključna za njihovu konkurentnost na tržištu rada. Stručni je žiri ocijenio rad projektnih timova te su izabrane najbolje teme koje ne samo da odražavaju visoku kvalitetu i inovativnost rješenja, već i studentima pružaju priliku da rade s najnovijim tehnologijama. Vrhunac njihova truda, uz redovne nastavne obveze, jest ovo izlaganje na Mostarskom sajmu, gdje pokazuju vještine koje su stekli kroz rad na projektu i u nastavi na svojim matičnim fakultetima. Projekt je uključio studente s raznih fakulteta tehničke struke na Sveučilišta u Mostaru, što mi je posebno drago jer su zajedno imali priliku raditi na raznim područjima i usavršavati se u disciplinama koje su usko vezane za njihov akademski interes. Posebno zahvaljujemo našim sponzorima i partnerima, HT Eronetu i Ericssonu Nikoli Tesli u Splitu, koji aktivno pomažu na ovom projektu i s kojima već godinama održavamo plodonosnu suradnju“, kazao je doc. dr. sc. Daniel Vasić, voditelj projekta SmartCampus.

Na sajmu su tako predstavljeni pobjednički timovi. Prvo mjesto zauzeo je tim „Wall-e” koji su činili Anđela Jurić, Danica Jurić, Matej Kvesić te Blaž Perić. Drugo mjesto pripalo je timu „Vim for thewin” čiji su članovi bili Mijo Galić, Iva Perić, Leo Petrović, Antonija Kožul i Mate Marić, a treće timu „Veni Vidi”, a činili su ga Ante Šimić, Marin Mlikota, Frano Vranjković, Kristijan Slišković, Žarko Ćavar te Antonio Karačić.

HT Eronetu posebno priznanje za uspješno predstavljanje na sajmu

Na jubilarnom 25. međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2024., izlagačima su tradicionalno dodijeljena priznanja za najuspješniji nastup.

Posebno priznanje i zahvalnicu za promociju gospodarstva i doprinos organizaciji 25. međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2024. dobio je i HT ERONET i to za uspješno predstavljanje novih usluga i mobilnih telefona.

Priznanje je rukovoditeljici Korporativnih komunikacija HT EronetaMisijani Brkić-Milinković uručila predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač

The post Pobjednici SUMIT hackatona predstavili svoje projekte first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?