Milova je ustvari bik, Grbin i Milanović šalju prigovor DIP-u?

Milova je ustvari bik, Grbin i Milanović šalju prigovor DIP-u?

Link na izvornu vijest

Najpoznatija krava u Hrvatskoj zapravo nije krava, odnosno nije žensko.

Danima je Milova bila zvijezda društvenih mreža i prepucavanja predsjednika Zorana Milanovića i ministra Olega Butkovića, no veterinar Srećko Krešić otkrio je istinu o kravi: ‘Na temelju slike, ako je povećamo – vidi se penis. Svakako se radi o biku. Ali vrsta je uvijek krava, koliko je tko krivo rekao – na njima je da procjene. Ovo je muško‘, ustvrdio je za RTL veterinar Krešić.

– Što se tiče moje krave, ako su utvrdili da je bik, bilo bi najbolje da Milanović, odnosno Grbin uloži prigovor Državnom izborom povjerenstvu – rekao je ministar Oleg Butković.

Inače, Butković je rekao da Milova nije njegova nego da pripada poznaniku, a novinari RTL-a došli su do čovjeka za kojeg se tvrdi da je vlasnik kravice s kojom se ministar slikao za Facebook.

On je pak rekao da je kravica prodana, a na kraju je pronađena u zaleđu Novog Vinodolskog na prilično zapuštenoj farmi.

The post Milova je ustvari bik, Grbin i Milanović šalju prigovor DIP-u? appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?