Rukometašice Izviđača 2011./12. godište superiorno osvojile ligu mladih RS HB

Rukometašice Izviđača 2011./12. godište superiorno osvojile ligu mladih RS HB

Link na izvornu vijest

Rukometašice Izviđača 2011./12. godište superiorno osvojile ligu mladih RS HB

Djevojke iz Rukometne akademije Izviđač u ligi mladih RS HB bile su vrlo aktivne protekli vikend.

U subotu su odigrale redovito kolo protiv vršnjakinja iz Čapljine, a u nedjelju su, na vlastitu zamolbu, odigrale susret protiv HRK Grude, koji je bio na rasporedu istog datuma kad se održava 2. Memorijalni turnir „Ivana i Filip Kraljević“.

U svih pet odigranih susreta mlade djevojčice Izviđača ostvarile su pozitivne rezultate.

SUBOTA:

2011/12 godište RA Izviđač 24 : RA Čapljina 9

2009/10 godište RA Izviđač 27 : RA Čapljina 12

NEDJELJA:

2011/12 RA Izviđač 20 : HRK Grude 11

2009/10 RA Izviđač 34 : HRK Grude 28

2007/08 RA Izviđač 28 : JRK Grude 17

Djevojčice Izviđača 2011/12 godište su superiorno osvojile ligu mladih sa maksimalnih 36 bodova i plasirale se na završnicu državnog prvenstva BIH.

djevojcice.JPG

Mlađe kadetkinje su prve u regularnom dijelu lige i sad im slijedi final four gdje imaju priliku, ako budu među tri prvoplasirane ekipe, plasirati se na završnicu državnog prvenstva .

I na kraju, kadetkinje Izviđača drže sve u svojim rukama jer eventualnim pobjedama protiv Viteza i Kiseljaka također će osvojiti ligu mladih i ostvariti plasman na završnicu državnog prvenstva.

Gostujući u programu Radija Ljubuški, Ivan Marijo Kolak trener u RA Izviđač najavio je vrlo težak raspored koji očekuje djevojčice Izviđača.

Pred njima je izazovnih mjesec dana i u tom vremenu će odigrati oko 15 utakmica.

Tako će 4. i 5. svibnja nastupiti na 2. Memorijalnom turnir „Ivana i Filip Kraljević“, koji će se održati u GŠD u Ljubuškom.

Vikend nakon toga, odnosno 11. i 12. svibnja slijedi im državno prvenstvo.

Na kraju, šlag na tortu, odlazak na međunarodni rukometni turnir u Njemačku – Düsseldorf, gdje putuju zajedno s dječacima iz RA Izviđač i djevojčicama HRK Međugorje.

Inače, prijave za 2. Memorijalnom turnir „Ivana i Filip Kraljević“ su završene, za kategoriju 2009/2010 godište prijavljene su četiri ekipe, a za kategoriju 2011/2012 godište šest ekipa.

Objava Rukometašice Izviđača 2011./12. godište superiorno osvojile ligu mladih RS HB pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?