KATASTROFA CHELSEAJA NA EMIRATESU: ARSENAL DO VRHA NAPUNIO MREŽU I VRATIO SE NA VRH TABELE

KATASTROFA CHELSEAJA NA EMIRATESU: ARSENAL DO VRHA NAPUNIO MREŽU I VRATIO SE NA VRH TABELE

Link na izvornu vijest

KATASTROFA CHELSEAJA NA EMIRATESU: ARSENAL DO VRHA NAPUNIO MREŽU I VRATIO SE NA VRH TABELE

Dvostruki strijelci za Topnike bili je Kai Havertz u 57. i 65. minuti te Ben White u 52. i 70., a mrežu srbijanskog golmana Petrovića zatresao je i Leandro Trossard u četvrtoj minuti.

Arsenal je tako došao do 24. pobjede u ovoj sezoni Premiershipa te privremeno zasjeo na vrh tabele sa 77 bodova, tri više od Liverpoola koji ima utakmicu manje.

S druge strane, osramoćeni Chelsea ostao je na devetom mjestu sa 47 bodova.

Idući susret Arsenal će igrati protiv najvećeg rivala, Tottenhama u nedjelju u 15 sati, dok Chelsea dan ranije ide na novo teško gostovanje kod Aston Ville.

(A. J.)

The post KATASTROFA CHELSEAJA NA EMIRATESU: ARSENAL DO VRHA NAPUNIO MREŽU I VRATIO SE NA VRH TABELE first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?