Tri pripadnika EUFOR-a ozlijeđena u prometnoj nesreći

Tri pripadnika EUFOR-a ozlijeđena u prometnoj nesreći

Link na izvornu vijest

– U prometnoj nesreći je sudjelovalo jedno terensko vojno vozilo EUFOR-a, gdje je vozač vozila izgubio kontrolu nad istim, i za sada neutvrđenih razloga, udario u prometni znak pored kolovoza.

Na mjestu događaja nalazi se ophodnja vojne policije EUFOR-a, kao i uviđajna ekipa Odjeljenja kriminalističke policije PU Srebrenik.

Tročlana posada iz vozila je sanitetskim vozilom EUFOR-a prevezena u JZU UKC Tuzla. Informacijama o povrijeđenim osobama za sada ne raspolažemo – rečeno je Feni u Upravi policije MUP-a TK.

U tijeku je uviđaj nezgode, a promet na magistralnom putu Tuzla – Srebrenik – Orašje se odvija otežano.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?