Posuškim cheerleadersicama zlato i srebro na plesnom natjecanju u Splitu

Posuškim cheerleadersicama zlato i srebro na plesnom natjecanju u Splitu

Link na izvornu vijest

Plesačice Hrvatskog cheerleading kluba Posušje nastavljaju sa odličnim rezultatima. Naime, na ljetnoj reviji Dalmatian Dance Cup nastupili su s dvije skupine svojih polaznica i osvojile jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

U velikoj dvorani športskog centra Gripe u Splitu, ovog vikenda, 27. i 28. travnja, održao se plesni spektakl, Dalmatian Dance Cup natjecanje za sve plesne stilove.

Među brojnim klubovima, studijima i plesnim školama iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, i šire, sudjelovao je Hrvatski cheerleading klub Posušje sa svoje dvije grupe i ostvarile zavidan uspjeh.

U kategoriji Pom pon production djeca 1, grupa ovog posuškog kluba je osvojila prvo mjesto. U kategoriji Street show formation djeca 2, posuška skupina cheerleadersica je osvojila drugo mjesto.

Kako doznajemo od predsjednice Hrvatskog cheerleading kluba Posušje Sanele Senjak, sve su dječje grupe bile odlične u svojim kategorijama pa su se vratile s medaljama oko vrata. „Dalmatian dance festival je poznato plesno natjecanje u organizaciji također poznatog plesnog kluba Lambada iz Splita, a ovo gdje smo za vikend nastupili je njihova poznata ljetna revija. Natjecanje sbvake godine okupi na tisuće plesačaiz cijele Hrvatske i regije koji se natječu sa stotinama različitih koreografija u različitim dobnim skupinama i plesnim stilovima. Hvala našim curama jer su nas opet učinile ponosnima“, kazala nam je Sanela Senjak iz HCK Posušje.

Radioposusje.ba

Objava Posuškim cheerleadersicama zlato i srebro na plesnom natjecanju u Splitu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?