Suci ŽZH na seminaru kojim službeno počela implementacija sistema “VAR” u BiH

Suci ŽZH na seminaru kojim službeno počela implementacija sistema “VAR” u BiH

Link na izvornu vijest

Suci ŽZH na seminaru kojim službeno počela implementacija sistema “VAR” u BiH

VAR je već neko vrijeme prisutan u svjetskom nogometu, brojne lige i natjecanja pokrivena su video tehnologijom. S obzirom na brojne sudijske pogreške, ne samo ove nego i prošlih sezona, sve nas istinski raduje uvođenje VAR-a i ovo bi mogao da bude povijesni trenutak za bh. klupski nogomet. A danas je i službeno počela implementacija sistema VAR u Bosni i Hercegovini. To je potvrdio prvi čovjek NFSBiH, Vico Zeljković.

Danas je na Ilidži u hotelu Hills počeo prvi seminar, gdje će NS/FS BiH u suradnji s FIFA instruktorima obučavati suce i pomoćnike na suđenju za korištenje tehnologije, a na seminaru sudjeluju i kontrolori suđenja. Iz Udruge nogometnih sudaca i instruktora ŽZH sudjelovali su Goran Paradžik, Danko Ćavar, Antonio Bandić, Frano Jelić i Marijan Ćosić.

 

“Kao što smo i ranije obećali, danas je službeno počela implementacija sistema “VAR” u Bosni i Hercegovini, a cilj je da ovaj sistem bude u funkciji od prvog kola naredne sezone WWin lige.

Sigurno je da i navijači s nestrpljenjem čekaju iduću sezonu u kojoj će VAR tehnologija biti u WWin ligi Bosne i Hercegovine.

Objava Suci ŽZH na seminaru kojim službeno počela implementacija sistema “VAR” u BiH pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?