VIDEO In Memoriam: Božo Luburić – Jablan

VIDEO In Memoriam: Božo Luburić – Jablan

Link na izvornu vijest

VIDEO In Memoriam: Božo Luburić – Jablan

Danas će na groblju Krvnica u Radišićima biti pokopan Božu Luburić – Jablan. Uvijek je bio radostan, širio je pozitivizam i volio se šaliti.
Josip Jelinić, društveni aktivist koji aktivno propovijeda vjeru, posebno preko društvenih mreža na svom Youtube kanalu Istina objavio je prigodan video sa svojim sjećanjima na Jablana i druženja s svojim prijateljem.

Neka ga milosrdni Isus nagradi za svako djelo ljubavi koje je učinio svima nama – poručuju pratitelji kanala u svojim komentarima. 

“Hvala ti što si ostavio živi primjer pravog čovjeka, pravog vjernika i duše koja je uživala u svakom trenutku na ovom svijetu.
Hvala ti što se pokazao vjeru kako se i sa malo novaca može živjeti radosno i sretno, kako sreća nije u novcima već u optimističnom vedrom duhu i jakoj vjeri u Isusa Krista.
Jablan je živio jednostavno uživao je u toplini, u jednom osmjehu u kavi, u šetnji po gradu, u svemu onom e gdje je bio njegov susret sa drugim čovjekom. I uvijek je tom drugom čovjeku nešto dao i bio je ponizan ” – ispričao je Josip u svom videu:

 

Objava VIDEO In Memoriam: Božo Luburić – Jablan pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?