DEBAKL UNITEDA: EVROPA SVE DALJE

DEBAKL UNITEDA: EVROPA SVE DALJE

Link na izvornu vijest

DEBAKL UNITEDA: EVROPA SVE DALJE

Dvostruki strijelac domaćina bio je Michael Olise, koji je zabio u 12. i 66. minuti, dok su po jedan pogodak postigli Jean-Philippe Mateta u 40. i Tyrick Mitchell u 58. minuti.

Ekipa trenera Erika Ten Haga tako je doživjela debakl, odnosno 13. poraz u sezoni Premier lige. I dalje je na 8. mjestu s 54 bodova, što znači da trenutnim plasmanom ne bi izborila nastup ni u jednom evropskom takmičenju.

United je u aktuelnoj sezoni igrao Ligu prvaka, ali ispao je već u grupnoj fazi, i to kao posljednji u grupi s Bayernom, Kopenhagenom i Galatasarayom.

Crystal Palace je uvjerljivim slavljem došao do 43 boda i učvrstio se na 14. mjestu u engleskog prvenstva. United će do kraja sezone odigrati tri utakmice u Premier ligi, a Crystal Palace dvije

(A. J.)

The post DEBAKL UNITEDA: EVROPA SVE DALJE first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?