Brotis Concept Store otvara svoja vrata u Mostaru: Novi epicentar inspiracije za dizajniranje doma s ekskluzivnim ponudama

Brotis Concept Store otvara svoja vrata u Mostaru: Novi epicentar inspiracije za dizajniranje doma s ekskluzivnim ponudama

Link na izvornu vijest

Brotis Concept Store, renomirani brend koji se ističe svojom visokokvalitetnom keramikom, sanitarijama, dekoracijama, namještajem i svime što je potrebno za stvaranje savršeno dizajniranog interijera, s ponosom najavljuje otvaranje svoje nove poslovnice u Mostaru. Ova poslovnica predstavlja još jedan korak naprijed u širenju prisutnosti brenda Brotis Concept Store te će donijeti širok spektar inspirativnih i inovativnih proizvoda iz domena dizajna interijera na lokalno tržište.

Brotis Concept Store je već stekao reputaciju kao destinacija koja nudi vrhunsku estetiku i funkcionalnost, a njegova prisutnost u Mostaru će dodatno obogatiti ponudu ovog grada. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim keramičkim pločicama koje će oplemeniti vašu kupaonicu, luksuznim komadima namještaja koji će unijeti dašak suvremenog stila u vaš dom ili inspirativnim dekoracijama koje će stvoriti toplinu i karakter prostora, Brotis Concept Store nudi širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Posebno povodom otvaranja nove poslovnice, Brotis Concept Store nudi ekskluzivne promotivne cijene na proizvode iz kolekcija renomiranog brenda Mirage. Kolekcije firme Mirage prepoznate su po svom sofisticiranom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, a sada ih možete pronaći po posebno povoljnim uvjetima samo u našoj novootvorenoj poslovnici u Mostaru.

”Otvoriti poslovnicu u Mostaru predstavlja za nas veliku čast i uzbudljiv korak u širenju našeg brenda, Mostar je grad bogate kulturne baštine i estetskog senzibiliteta, i vjerujemo da će naša ponuda pronaći svoje mjesto među njegovim stanovnicima. Radujemo se što ćemo biti dio ovog dinamičnog grada i što ćemo pružiti našim klijentima mogućnost da stvore domove koji odražavaju njihov osobni stil i identitet.” rekao je voditelj poslovnice Dražan Vidačak.

Osim širokog asortimana proizvoda visoke kvalitete i ekskluzivnih promotivnih ponuda, Brotis Concept Store će također pružiti vrhunsku uslugu i stručno savjetovanje kako bi kupcima pomogao u ostvarivanju njihove vizije savršeno dizajniranog doma. Bez obzira jeste li u procesu renoviranja ili uređenja prostora ili jednostavno tražite inspiraciju za osvježenje postojećeg interijera, tim stručnjaka u Brotis Concept Store bit će tu da vam pruži podršku i rješenja prilagođena vašim potrebama.
Otvorenje nove poslovnice Brotis Concept Store u Mostaru zakazano je za 15.5.2024. te će biti popraćeno posebnim događajem dobrodošlice za sve posjetitelje. Posjetite novu poslovnicu na putu za aluminijski kombinat u Rodoču i otkrijte kako Brotis Concept Store može inspirirati vaše ideje o dizajniranju doma i unijeti svježinu i eleganciju u svaki kutak vašeg životnog prostora.
Za više informacija o Brotis Concept Store, pratite nas na društvenim mrežama i webu.

www.brotis.eu
https://www.instagram.com/brotis_concept_store/
https://www.facebook.com/brotis.citluk

The post Brotis Concept Store otvara svoja vrata u Mostaru: Novi epicentar inspiracije za dizajniranje doma s ekskluzivnim ponudama appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?