Poziv gospodarstvenicima s područja općine Čituk na prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke FBiH

Poziv gospodarstvenicima s područja općine Čituk na prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke FBiH

Link na izvornu vijest

Udruga gospodarstvenika Brotnjo prošle godine organizirala je prezantaciju Razvojne banke FBiH, što se pokazalo kao dobar potez jer nekolicina članova ostvarila je određeni vid suradnje s navedenom institucijom.

Potaknuti tim iskustvom, odlučili smo ponoviti ovo predavanje, s tim da će predstavnici Razvojne banke prezentirati nove opcije u svojoj ponudi.

Udruga gospodarstvenika Brotnjo organizira prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke FBiH namijenjenih gospodarstvenicima.

Tom prilikom posebno će biti predstavljen set novih kreditnih linija koje korespondiraju sa „Strategijom razvoja Federacije BiH 2021-2027“, sa naglaskom na nove kreditne linije za financiranje turizma, poljoprivrede, energetske efikasnosti, proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora, financiranje IT sektora i digitalizacije i ostalo.

Pozivaju se svi zainteresirani gospodarstvenici da sudjeluju na ovoj prezentaciji koja će se održati u Srijedu, 15.05.2024. godine u 16.30 sati u Hotelu Leone Međugorje (Josipa Bana Jelačića 1. Bijakovići – preko puta Osnovne škole)

Svoj dolazak potvrdite putem maila [email protected] ili na broj 063 551 721 (Martin), najkasnije do utorka (14.5.) u podne!

The post Poziv gospodarstvenicima s područja općine Čituk na prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke FBiH appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?