Grude: Poznato tko je i koliko dobio iz proračuna općine za kulturu i sport

Grude: Poznato tko je i koliko dobio iz proračuna općine za kulturu i sport

Link na izvornu vijest

Na prijedlog Povjerenstva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture i sporta iz proračuna Općine Grude za 2024. godinu, načelnik Grizelj donio je odluku o raspodjeli sredstava.

Iz oblasti kulture 15.000 KM dodijeljeno je Matici hrvatskoj Ogranak Grude za sva kulturna događanja u 2024. godine, a iz oblasti sporta najviše je dobio HRK Grude za program “Rukomet od prvog koraka do prvaka” – 41.000 KM.

Sredstva su osigurana i za Udrugu Zvonik – Bobanova Draga, Udrugu za očuvanje kulturne baštine i istobiti Davoria, Udrugu glazbenik umjetnika Takt, Bratovštinu, HKUD Tihaljina, HKUD Sloga Gorica, Moto klub Riders Grude, Oldtimer klub Ero, Karate klub Grude, Boćarski klub Sveti Stipan, Grudske mažoretkinje, HBK Drinovci, Boćarski klub Grude, HNK Drinovci, HNK Grude, HKK Grude, HBK Grude.

U nastavku pogledajte kompletan popis raspodjele sredstava za kulturu i sport:

 

Post Grude: Poznato tko je i koliko dobio iz proračuna općine za kulturu i sport je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?