Domovinski pokret će izbaciti Jurčevića iz stranke?

Domovinski pokret će izbaciti Jurčevića iz stranke?

Link na izvornu vijest

Podsjetimo, Jurčević nije dao potpis Andreju Plenkoviću kao mandataru za sastavljanje nove vlade. Usprotivio se koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Rekao je da je potpis odbio dati zbog nepovjerenja u politiku Andreja Plenkovića.

Predsjedništvo DP-a bi sankciju trebalo predložiti Časnom sudu stranke koji će donijeti konačnu odluku.

“Smatramo da se nekorektno ponio prema nama, ali konačna odluka je na Časnom sudu. On je jednostavno odbio poslušati odluku Predsjedništva i za to mora biti sankcija. Mi smo zaista demokratični, ali on je ipak pretjerao. Bilo je još dvoje članova Predsjedništva koji nisu bili za sporazum, ali kada ga je izglasala velika većina, onda tu odluku treba poštovati”, rekao je izvor iz vrha Domovinskog pokreta za 24sata.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?