SJAJNA POP ROCK NOĆ U BKC-U: ALMAS SMAJLOVIĆ KONCERTOM ODUŠEVIO PUBLIKU

SJAJNA POP ROCK NOĆ U BKC-U: ALMAS SMAJLOVIĆ KONCERTOM ODUŠEVIO PUBLIKU

Link na izvornu vijest

Pored pjesama sa ovog albuma Almas je izveo i dobre stare hitove koje je otpjevao u bendu Erogene Zone, a na sceni mu se pridružio i Muhamed Muki Trnka .

Uz sjajnu ekipu muzičara na čelu sa Dinom Šukalom, audio i video vrhunskom produkcijom  i svjetlosnim efektima priredio je fantastican koncert koji je oduševio publiku.

A.A./Hayat.ba
A.A./Hayat.ba

Osim velikog broja prijatelja koja su mu pružili podršku u publici, neki su mu se pridružili i na sceni: bend Konvoj koji je izveo dobro poznat hit ‘Ja ne znam ko si ti’, zatim Naida Kraljic i Nermin Puškar  i drugi.

  • Hvala Almasu što nas je sve okupio. Ovo je bila prava Bosanskohercegovačka noć – bh. pjevači, bh. muzičari koji su izveli bosanskohercegovačke pjesme i u današnje vrijeme. Ovo je naša pobjeda – kazao je Dino Šukalo nakon koncerta.

Vidno uzbuđen Almas je odmah nakon silaska sa scene podijelio utiske za Hayat.

  • Presretan sam. Srce mi je jako lupalo što znači da je bilo dobro. Tek sad ću da sumiram utiske i jedva čekam da pregledam snimak Hayat TV da vidim kako je to bilo iz drugog ugla – rekao je.

Almas je, kako kaže, ovim koncertom zatvorio jedan krug. U godini dana izdao je album i održao koncert u svom gradu.

Na samom kraju koncerta poslao je i snžznu poruku uz pjesmu ‘Sloboda’. S obzirom na to da je 9.maj Dan borbe protiv fašizma poslao je poruku uz želju za slobodom i u Gazi i u Ukrajini i u cijelom svijetu.

(A.Arifović)

The post SJAJNA POP ROCK NOĆ U BKC-U: ALMAS SMAJLOVIĆ KONCERTOM ODUŠEVIO PUBLIKU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?