Banožić prvi put nakon nesreće: ‘I ja proživljavam ono što je ta obitelj proživjela’

Banožić prvi put nakon nesreće: ‘I ja proživljavam ono što je ta obitelj proživjela’

Link na izvornu vijest

Nakon prometne nesreće, pojavile su se razne informacije o tome je li Banožić imao alkohola u krvi, je li prebrzo vozio, te je li bilo propusta u očevidu

Više od šest mjeseci prošlo je od prometne nesreće koju je u Vinkovcima skrivio bivši ministar Mario Banožić, a u kojoj je život izgubio Goran Šarić. Slučaj je izazvao veliku medijsku reakciju, ali i negodovanje u javnosti, jer je Banožić iz bolnice pušten na slobodu, gdje se još uvijek nalazi.

Po prvi put od 11. studenog, bivši ministar progovorio je o detaljima nesreće za RTL. “Ja također proživljavam i ono što je ta obitelj proživjela u gubitku. Maknuo sam se sad već jedan duži period, ali isto tako držim da je puno toga izneseno, ono što je neistinito i to se treba ispraviti”, poručio je Banožić.

Podsjetimo, tog 11. studenog u rano jutro, Mario Banožić je, kako je utvrđeno očevidom, na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji pretjecao u uvjetima smanjene vidljivosti pri čemu se svojim vozilom zabio u kombi kojim je upravljao Goran Šarić, koji je na mjestu poginuo.

Nakon prometne nesreće, pojavile su se razne informacije o tome je li Banožić imao alkohola u krvi, je li prebrzo vozio, te je li bilo propusta u očevidu. Kaznena prijava protiv njega podnesena je u prosincu prošle godine pri Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, a optužnica je podignuta 25. travnja ove godine.

Objava Banožić prvi put nakon nesreće: ‘I ja proživljavam ono što je ta obitelj proživjela’ pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?