Antonija Čerkez odličnim izvedbama prošla u četvrtfinale Zvezda Granda

Antonija Čerkez odličnim izvedbama prošla u četvrtfinale Zvezda Granda

Link na izvornu vijest

Širokobriješka pjevačica Antonija Antoniette Čerkez (28) prošla je četvrtzavršnicu srbijanskog glazbenog natjecanja Zvezde Granda.

Osvojila je svih šest glasova, ali je imala nesreću da je bila u duelu sa Šejlom Zonić koja je osvojila izravan plasman te je Širokobriježanka morala ići u baraž u kojem je bila uspješna i prošla dalje.

U duelu je izvela pjesmu ”Šakom o stol” od Doris Dragović te Cecinu pjesmu ”Drugarice”.

Čitam sve! Hvala vam do neba, ljudi, napisala je Antonija na Instagramu.

Post Antonija Čerkez odličnim izvedbama prošla u četvrtfinale Zvezda Granda je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?