Velež nastavlja sa modernizacijom stadiona, uvode brzi internet za sve posjetitelje

Velež nastavlja sa modernizacijom stadiona, uvode brzi internet za sve posjetitelje

Link na izvornu vijest

FK Velež objavio je novosti o modernizaciji njihovog stadiona koji se nalazi u fazi nadogradnje nove tribine.

U Veležu su odlučili uvesti i brzi internet kapaciteta koji će biti dovoljan za sve prisutne.

“U nizu važnih infrastrukturnih projekata sa čijom je realizacijom naš Klub započeo u proteklom periodu, od kojih se neki već u najskorijem roku uspješno privode svome kraju, Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da uskoro kreće sa još jednim projektom od posebnog značaja za naše navijače, te svakako i naš Klub u cjelini.

Svjesni ere modernih tehnologija i važnosti brzine protoka informacija, Fudbalski klub Velež Mostar uskoro započinje sa realizacijom projekta pokrivanja našeg Stadiona Rođeni Wi-Fi signalom. Spomenuti projekt podrazumijeva montažu nekoliko bežičnih uređaja posljednje generacije namijenjenih za stadione, koncertne događaje i dvorane. Radi se o uređajima visokih performansi u kombinaciji sa zavidnim stupnjom sigurnosti, pri čemu je svaki uređaj pojedinačno u stanju “hostirati” oko 1.500 korisnika/posjetitelja.

Pored ostalih sadržaja koje stadion Rođeni već sada posjeduje, težnja Fudbalskog kluba Velež je da ide u korak sa suvremenim tehnologijama, te da i na ovaj način osigura i svim posjetiocima još veći komfor prilikom posjete našem stadionu kroz kvalitetan, stabilan i brz pristup internetu, pregled video sadržaja i statistike u realnom vremenu, te dijeljenje nekih od najznačajnijih momenata putem društvenih mreža.

Ovo poboljšanje infrastrukture neće biti samo ulaganje u udobnost naših navijača, već i u unapređenje našeg stadionskog iskustva u cjelini. Omogućavajući pristup internetu tokom utakmica, Fudbalski klub Velež stvoriti će priliku za dijeljenje emocija i trenutaka s obitelji i prijateljima širom svijeta, dok istovremeno sudjelujete u fantastičnoj atmosferi našeg stadiona.

Realizacijom ovog projekta, osim naših navijača i posjetitelja stadiona, svi naši gosti, delegacije, sportski radnici, novinari, te svi koji izvještavaju sa našeg stadiona Rođeni će u konačnici imati ultra brz i jednostavan pristup svim Internet servisima.

Sve spomenuto je samo jedan u nizu aktualnih projekata koji imaju za cilj unapređenje servisa, te automatizaciju i digitalizaciju našeg stadiona kako bi naši navijači, gledatelji i posjetitelji što bolje doživjeli nezaboravnu jedinstvenu atmosferu i iskustvo sa našim Rođenim.” naveli su iz Veleža.

The post Velež nastavlja sa modernizacijom stadiona, uvode brzi internet za sve posjetitelje first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?