Sin Sergeja Jakirovića debitirao za Dinamo i tako su ispisali povijest kluba

Sin Sergeja Jakirovića debitirao za Dinamo i tako su ispisali povijest kluba

Link na izvornu vijest

Naime, prvi put u povijesti trener Dinama vodio je vlastitog sina u službenoj utakmici. Strateg Modrih Sergej Jakirović uveo je sina Leona s klupe u 83. minuti čime je maksimirski tinejdžer debitirao s navršenih tek 16 godina, četiri mjeseca i dva dana.

Leon Jakirović time ipak nije najmlađi debitant u Dinamovoj povijesti, a zanimljivo je da je klupski rekorder u toj kategoriji također nastupio u Koprivnici. A taj je rekorder Fran Brodić koji je travnju je 2013. debitirao za Dinamo s tek 16 godina, tri mjeseca i sedam dana, objavio je hrvatski prvak na službenim stranicama. 

U prvoj momčadi Dinama svojedobno je tek trener Zlatko Čajkovski vodio svog sina Zlatana, i to još u ljeto 1971. godine, ali samo u prijateljskoj utakmici, a Igor Jovićević vodio je sina Filipa u službenim utakmicama u Dinamu II.

Dnevnik.ba

Standings provided Sofascore
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?