Uhićeni supružnici koji su dilali drogu u Mostaru i širem dijelu zapadne Hercegovine

Uhićeni supružnici koji su dilali drogu u Mostaru i širem dijelu zapadne Hercegovine

Link na izvornu vijest

Pripadnici Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja sproveli operativnu akciju na području Mostara s ciljem suzbijanja trgovine i zloupotrebe opojnih droga, a slobode su lišili dvije osobe.

Kako su potvrdili iz MUP-a HNŽ, radi se o supružnicima iz Mostara, I.T. (47) i S.T. (35), a izvršenim pretresom stana koji su koristili pronađena je i uz potvrdu oduzeta određena količina opojne droge heroin, kao i određena količina opojne droge marihuana , te veći broj nepoznatih tableta.

Također, pronađena su i sredstva za konzumiranje opojnih droga, te vaga za precizno mjerenje, sredstva za pakovanje opojne droge i mobilni telefoni koje su koristile osumnjičene osobe u izvršenju kaznenih djela, prenosi Avaz.

– Za predmetne osobe je utvrđeno da su duži vremenski period vršili neovlašteno stavljanje u promet opojnih droga kako licima sa područja Mostara tako i iz šireg dijela zapadne Hercegovine. Sa događajem je upoznat postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva Mostar – rečeno je iz MUP-a HNŽ.

Objava Uhićeni supružnici koji su dilali drogu u Mostaru i širem dijelu zapadne Hercegovine pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?