Upriličen prijam za članove Biciklističkog kluba Grude

Upriličen prijam za članove Biciklističkog kluba Grude

Link na izvornu vijest

U uredu načelnika općine Grude upriličen je prijam za članove Biciklističkog kluba Grude.

Općinski načelnik Ljubo Grizelj čestitao je predsjedniku i članovima kluba na uspješno realiziranom projektu „Grudska biciklijada“ koja je održana u nedjelju 19. svibnja 2024. godine.

Općina Grude je financijski podržala navedeni projekt iz proračuna Općine Grude za 2024. godinu iz oblasti kulture i sporta. Održavanjem biciklijade ostvarujemo promociju općine Grude, njezinih prirodnih ljepota, kulturnog bogatstva i turističkih mogućnosti.

Članovi Biciklističkog kluba zahvalili su se načelniku na svesrdnoj potpori naglasivši kako će u svom budućem radu promovirati biciklizam i zdravi način života okupljajući sve dobne skupine.

Prilikom susreta predsjednik Kluba Željko Kolobarić i načelnik Grizelj potpisali su ugovor o sufinanciranju projekta.

Post Upriličen prijam za članove Biciklističkog kluba Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?