FOTO: Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom

FOTO: Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom

Link na izvornu vijest

U nedjelju, 26. svibnja, ljubitelji oldtimera imali su priliku uživati u jedinstvenom iskustvu na „4 grada Hercegovine 2024.“, koji je organizirao Oldtimer klub „Ero“.

Okupljanje je započelo u jutarnjim satima u Posušju. Sudionici su se potom uputili prema Širokom Brijegu, nastavili putovanje do Ljubuškog, da bi susret službeno završio u Grudama, na Agroturizmu Marića gaj. Ondje ih je čekao domjenak, večera i dodjela zahvalnica, stvarajući toplu atmosferu koja je nadmašila očekivanja.

Ovogodišnji 15. susret okupio je 70 oldtimera iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Austrije. Ljubitelji starodobnih vozila ponosno su predstavili svoje ljubimce s više od četrdeset godina na leđima, izazivajući divljenje i poštovanje svih prisutnih.

Cilj organiziranja međunarodnih susreta poput ovog nije samo uživanje u ljepoti starih automobila, već i promicanje kulturne baštine te turističkih destinacija koje Hercegovina nudi. Interes za starim motornim vozilima raste iz dana u dan, stoga je važno održavati i promovirati događaje poput ovog kako bi se ta strast prema prošlosti očuvala i prenijela na buduće generacije.

Oldtimer susreti koje organizira Oldtimer klub „Ero“ prepoznati su kao jedni od najkvalitetnijih susreta ove vrste u regiji. Osim vožnje kroz prekrasne krajolike Hercegovine, sudionici su imali priliku osvojiti prigodne poklone, sudjelovati u tomboli te primiti zahvalnice za svoj doprinos ovom jedinstvenom iskustvu. Gastronomska ponuda tijekom cijelog susreta bila je bogata i raznovrsna.

„Oldtimer klub „Ero“ svojim trudom i predanošću pruža nezaboravna iskustva ljubiteljima starodobnih vozila, spajajući ih kroz zajedničku strast i ljubav prema automobilima s dušom“, poručili su organizatori, izražavajući zahvalnost svim sudionicima koji su učinili ovaj događaj nezaboravnim.

grude-online.info

Post FOTO: Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?