Posušje pobjedom zaključilo odličnu sezonu u prvenstvu BiH

Posušje pobjedom zaključilo odličnu sezonu u prvenstvu BiH

Link na izvornu vijest

Posušje je završilo odličnu sezonu u prvenstvu Bosne i Hercegovine s pobjedom nad Zvijezdom 09.
Rezultat je bio 2:0 za domaćine.

Domaći tim je kontrolirao igru od samog početka na Mokrom Docu i postigao prvi gol iz prave šanse nakon 20 minuta igre. Pavković je realizirao penal za vodstvo od 1:0. Petrović je u 40. minuti udvostručio prednost domaćih za rezultat od 2:0 na poluvremenu.

U drugom poluvremenu rezultat se nije mijenjao. Posušje je imalo više prilika za gol, ali nije ih iskoristilo. Na kraju su osvojili nova tri boda i završili sezonu na petom mjestu.

Zvijezda 09 se oprašta od elite bh. timova i sljedeće sezone će opet igrati u Prvoj ligi RS.

Objava Posušje pobjedom zaključilo odličnu sezonu u prvenstvu BiH pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?