Široki u zadnjim sekundama propustio pobjedu protiv Sarajeva 2:2

Široki u zadnjim sekundama propustio pobjedu protiv Sarajeva 2:2

Link na izvornu vijest

Sarajevo je bilo u dobrom naletu, ostvarene tri pobjede uz remi na posljednja četiri meča, a danas je u Čitluku u zadnji čas izbjegnut poraz, iako utakmica nije imala rezultatski značaj.

Počelo je jako dobro za Sarajevo, pošto je Čataković matirao Puljića. Mamić je prijetio na drugoj strani nekoliko minuta kasnije, ali je Rogić obranio. Buljubašić potom pokušava glavom, ali lopta ide pored gola domaće ekipe.

U 16. minuti zamalo 0:2, ali Hasić iz dobre situacije ne uspijeva zatresti mrežu Širokobriježana. Uslijedila je kazna samo dva minuta kasnije, jer je Matić zabio za 1:1, da bi u 30. minuti Mamić nakon slaloma kroz obranu Sarajeva pogodio za 2:1.

Moglo je Sarajevo do izjednačenja u 41. minuti, no Oliveira je glavom pucao pored gola iz dobre pozicije. Kuprešak je u 49. minuti imao šansu za Široki, a Rogić siguran. Hasić na drugoj strani neprecizan. Nova šansa za Matića u 58. minuti, ali nije pogodio.

U preostalih pola sata bez uzbuđenja, činilo se kako će Široki do pobjede, no u zadnjim sekundama Anđušić pogađa za 2:2.

Sarajevo je istu okončalo na četvrtom mjestu sa 53 boda, a Široki na osmom. Bordo tim će igrati pretkolo Konferencijske lige, a u Europi će nas u istom natjecanju predstavljati i Zrinjski te Velež. Prvak Borac igrat će prvo pretkolo Lige prvaka.

Podsjetimo da su iz lige ispali Zvijezda 09 i Tuzla City, koji su objektivno gledajući i bili najslabiji tijkom cijele sezone.

Široki – Sarajevo 2:2

The post Široki u zadnjim sekundama propustio pobjedu protiv Sarajeva 2:2 first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?