Zastave HOS-a i traktori: Ovako se slavi posebna norijada

Zastave HOS-a i traktori: Ovako se slavi posebna norijada

Link na izvornu vijest

Zastave HOS-a i traktori: Ovako se slavi posebna norijada

Svi hrvatski maturanti u petak su slavili kraj srednjoškolskog obrazovanja i zabavljalo se u svim dijelovima zemlje. Imotski maturanti očito su htjeli posebnu norijadu, pa su na ulice izašli s traktorom i – zastavama HOS-a.

Mladi Imoćani nisu mogli zamisliti svoju današnju zabavu bez HOS-ovih obilježja, pokliča “Za dom spremni” na odjeći i izgleda da su baš uživali u danu.

 

 

Objava Zastave HOS-a i traktori: Ovako se slavi posebna norijada pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?