Najavljujemo Devetnicu na Humcu sv. Anti

Najavljujemo Devetnicu na Humcu sv. Anti

Link na izvornu vijest

Devetnica sv. Anti Padovanskom na Humcu kreće 4. lipnja i traje do 13. lipnja, odnosno samog blagdana ovoga sveca koji se na poseban način štuje u Ljubuškom.
U utorak, 4. lipnja tema je Molitva vjere i pouzdanja, a sv. misu će predvoditi fra Marinko Vukman (Sinj) a Molitva prošnje bit će tema u srijedu, 5. lipnja kada će sv. misu predvoditi p. Stjepan Ivan Horvat (Zagreb).

Zatim, u četvrtak, 6. lipnja sv. misu na temu Molitva klanjanja će predvoditi fra Josip Ikić (Visoko).

U petak, 7. lipnja fra Ivan Hrkać predvodit će misno slavlje na temu Molitva slavljenja, dok će u subotu, 8. lipnja tema biti Zagovorna molitva, a misu će predvoditi don Ivan Šarić (Švicarska).

Dalje, u nedjelju, 9. lipnja tema je Ustrajnost i postojanost u molitvi, tema o kojoj će razgovarati i predvoditi sv. misu don Luka Klarica (Rim).

Program se nastavlja u ponedjeljak, 10. lipnja kada će dr. don Vitomir Zečević (Beli Manastir) predvoditi misno slavlje na temu Molitvene prepreke. Molitva srcem i žarka molitva bit će središnja tema misnog slavlja u utorak, 11. lipnja, a sv. misu predvodi fra Ivan Marija Đuzel (Karin). Na Uočnicu, odnosno u srijedu, 12. lipnja, ujedno i blagoslov djece, sisački biskup msgr. dr. Vlado Košić predvodit će sv. misu. Sama svetkovina pada u četvrtak, 13. lipnja kada će sv. mise biti održane u 5:00, 6:00, 7:00, 8:00 i 9:00 sati. Svečana sv. misa s procesijom koju također predvodi sisački biskup msgr. dr. Vlado Košić je u 11:00 sati, dok će večernju sv. misu u 19:00 sati predvoditi fra Ivan Slišković (Čitluk). Svete mise koje počinju u 19:00 sati (sv. ispovijed je od 18:00, a krunica od 18:30 sati) bit će uveličane pjesmama crkvenih zborova iz Ljubuškog, a nakon misnog slavlja blagoslovit će se nabožni predmeti.

The post Najavljujemo Devetnicu na Humcu sv. Anti appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?