Novi potres osjetio se u Hercegovini

Novi potres osjetio se u Hercegovini

Link na izvornu vijest

Umjereni potres osjetio se u petak u 13:11 sati na području Hercegovine.

O potresu se oglasio Euromediteranski seizmološki centar (EMSC), no za sada nije objavio više informacija poput epicentra i magnitude potresa.

Podsjećamo, u ponedjeljak, 10. lipnja, potres je zatresao Hercegovinu. Epicentar je bio kod Širokoga Brijega, a jačina potresa bila je 3,4 stupnja prema Richterovoj ljestvici.

Objava Novi potres osjetio se u Hercegovini pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?