Nakon jučerašnjeg nevremena u Širokom Brijegu proglašeno stanje prirodne nesreće

Nakon jučerašnjeg nevremena u Širokom Brijegu proglašeno stanje prirodne nesreće

Link na izvornu vijest

Na području Širokog Brijega, na prijedlog Stožera civilne zaštite, donesena je Odluka o proglašenju stanja prirodne nesreće, nakon nevremena i grada koji je nanio veliku štetu.

Snažno nevrijeme pogodilo je Široki Brijeg jučer oko 17:50 sati, a pale su velike količine grada koji je uništio poljoprivredna dobra, drveće i nanesena je šteta automobilima. 

Pripadnici PVJ Široki Brijeg su od jučer na terenu i rade na saniranju štete. Od ranih jutarnjih sati u čišćenju i sanaciji sudjeluju i građani. 

Građani mogu prijaviti nastalu štetu u roku od osam dana od nastanka štete. Prijave se mogu izvršiti u prostorijama Službe za civilnu zaštitu (Stjepana Radića, Duhanska stanica). Građani će prilikom prijave popuniti obrazac uz pokaz osobne iskaznice.

Nevrijeme je zahvatilo i dijelove Općine Grude (Tihaljina, Ružići, Dragićina, Cerov Dolac, Medovići, Ledinac, Višnjica…).

Objava Nakon jučerašnjeg nevremena u Širokom Brijegu proglašeno stanje prirodne nesreće pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?