Dalić radi promjene za srijedu

Dalić radi promjene za srijedu

Link na izvornu vijest

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom (0:3) od Španjolske otvorila je Europsko prvenstvo. Nisu izgledali dobro izabranici Zlatka Dalića, a već se nagađa o potencijalnom sastavu za utakmicu protiv Albanije. Ona se igra u srijedu od 15 sati u Hamburgu, a nakon toga će se u ponedjeljak, 24. lipnja vatreni sučeliti s Italijom. Nagađa se, dakle, o tome da bi Dalić mogao iz početnog sastava za Albance izbaciti dvojicu startera s berlinskog otvaranja.

Krenimo redom, Dominik Livaković, dakako, ostaje siguran prvi izbor na vratima. Tu se nema što previše za lamentirati, Livaković nikad nije bio “sporan”, niti se njegova pozicija uopće razmatrala nakon utakmice. No, u “složencu” onih ispred njega, doći će do izvjesnih mijenjanja. Prije svega, Gvardiol bi trebao preseliti na stopera u kombinaciji sa Šutalom, dok će Marin Pongračić, prema onome što se može iščitati iz reakcija u krugu reprezentacije, preseliti na klupu. Na mjesto lijevog braniča ide Borna Sosa, treba nam za Albaniju ofanzivniji bek, a to Sosa svakako jest, piše Večernji list.

Potencijalni sastav za Albaniju:  

Livaković – Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Majer, Kramarić, Perišić

Objava Dalić radi promjene za srijedu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?