U Grudama održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca

U Grudama održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca

Link na izvornu vijest

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, 14. lipnja, u Grudama je održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca.

Ispit je položilo osam dobrovoljnih vatrogasaca iz šest dobrovoljnih vatrogasnih društava u Županiji Zapadnohercegovačkoj (DVD Kočerin, DVD Trebižat, DVD Jare, DVD Tihaljina i DVD Gorica) koji su od 3. do 5. lipnja prošli obuku u prostorijama JVP-a Čapljina, te DVD-a Gorica koji su stavili na raspolaganje vatrogasno vozilo i opremu za polaganje praktičnog dijela ispita.

I ovoga puta vatrogasni ispit je položila jedna vatrogaskinja, tako da su sada u Županiji Zapadnohercegovačkoj, dvije vatrogaskinje s položenim ispitom.

Polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca održano je pred Povjerenstvom za polaganje stručnog ispita za profesionalne i dobrovoljne vatrogasce u sastavu: Silvio Ostojić predsjednik i članovi: Mladen Bošnjak, Jadranka Karačić, Svemirko Mikulić i Srećko Vukojević, a u praktičnom dijelu ispita pomagali su Mate Jurković i Dalibor Rezić.

Do sada su u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u studenome 2023. godine i u travnju i lipnju ove godine ispit položila 43 dobrovoljna vatrogasca.

Post U Grudama održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?