Jim Caviezel s obitelji u posjeti fra posjeti fra Jozi Zovki na Badiji

Jim Caviezel s obitelji u posjeti fra posjeti fra Jozi Zovki na Badiji

Link na izvornu vijest

Ovih dana Jim Caviezel zajedno sa svojim obitelji, suprugom i njihovih troje posvojene djece, boravi u posjeti Badiji i fra Jozi Zovki

Za otočić Badiju u korčulanskom arhipelagu sigurno ne bismo niti čuli da se na njemu ne nalazi stari, sada obnovljeni franjevački samostan u kojem zadnjih desetljeća preko ljetnih mjeseci boravi poznati hercegovački franjevac fra Jozo Zovko.

Fra Jozo je poznat kao bivši međugorski župnik, onaj za čije su se službe dogodila Gospina ukazanja, onaj koji je na početku bio skeptičan glede istih, ali je nakon što je u srcu čuo Gospin glas: „Izađi pred crkvu i zaštiti djecu“ i sam postao veliki Gospin apostol i širitelj poruka Kraljice Mira, prenosi Medjugorje-info.

Fra Jozo i u svojim poodmaklim godinama i načet bolešću i dalje ne miruje, već na „svoj otočić“ prima hodočasnike – tražitelje mira, duhovnosti, poniranja u misterij Raspete ljubavi ili one koji su samo potrebiti duhovnog razgovora, savjeta i blagoslova.

Kroz ljeto je na Badiji uvijek živo, smjenjuju se grupe na duhovnim seminarima, a i turisti željni obilaska hladovitih samostanskih zidina ili čistih plaža na kojima se šetaju jeleni i srne.

Nije nepoznanica i da se poznati hollywoodski glumac, nama katolicima iznimno drag zbog svoje uloge Isusa u filmu Mela Gibsona – ‘Pasija’, Jim Caviezel, upravo u tišini samostanskih zidova Badije, u molitvi i razmatranjima pripremao za svoj novi film i nastavak Pasije – Uskrsnuće.

The post Jim Caviezel s obitelji u posjeti fra posjeti fra Jozi Zovki na Badiji first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?