Vlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor

Vlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor

Link na izvornu vijest

Premier kladionica u Bosni i Hercegovini odlučila je nagraditi svoje zaposlenike nevjerojatnim iznosom od 1.000 KM za godišnji odmor, što je rezultat predanosti vlasnika Renata Koraća prema svojim radnicima.

Svih 1.500 radnika kolektiva dobit će ovu potporu kako bi lakše podnijeli visoke troškove ljetovanja. Ova vijest izazvala je veliko oduševljenje među radnicima Premier kladionice, koji su se putem društvenih mreža zahvalili na gesti koja im omogućava da kvalitetno provedu vrijeme s obitelji.

Jedna od radnica istaknula je: “Dok drugi ponižavaju i daju otkaze, mi smo po tko zna koji put preponosni na svoju veliku Premier obitelj.”

“Veliko hvala najboljoj firmi na svijetu. Čast mi je biti dio ovog kolektiva, dodaje njezina kolegica.

“Što reći osim hvala. Točno se osjeti kad si poštovan kao radnik. E to nema cijenu”, komentirala je još jedna radnica Premiera.

Premier kladionica nije nepoznanica za humanitarne geste i podršku zajednici. Tijekom pandemije COVID-19, donirali su značajne iznose zdravstvenim ustanovama širom zemlje, dok su istovremeno obećali zadržati sve radnike i nastaviti s isplatom plaća.

“Naša tvrtka uvijek cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu,” istaknuli su iz Premiera.

“Ova financijska pomoć za odmor nije samo nagrada, već i priznanje za njihov naporan rad i predanost. Milijun i pol maraka nije mala svota, vjerujemo da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo.”

Premier kladionica, kao vodeći priređivač igara na sreću u BiH, nastavlja dokazivati da se briga o zaposlenicima isplati, čime postavlja visoke standarde u industriji.

Objava Vlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?