Mate Bulić poziva na humanitarno-glazbeni spektakl ”Blatničke note dobrote“

Mate Bulić poziva na humanitarno-glazbeni spektakl ”Blatničke note dobrote“

Link na izvornu vijest

Mate Bulić zajedno sa svojim Blatničanima i ove godine organizira veliki humanitarno-glazbeni spektakl ”Blatničke note dobrote”, koje će se održati 12. kolovoza na platou crkve sv. Franje uz čak 33 popularna izvođača.

Ova humanitarno-glazbena manifestacija čiji je inicijator Mate Bulić ove se godine održava 12. godinu zaredom u Matinom rodnom mjestu, a baš kao i proteklih godina, Donja Blatnica će ponovno biti središte vrhunske zabave i višesatnog koncertnog spektakla, a sve s plemenitim ciljem za pomoć potrebitima.

Iz godine u godinu ”Blatničke note dobrote” okupljale su na poziv inicijatora ove manifestacije, Mate Bulića, brojne velike pjevačke i glazbene zvijezde iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a čini se da je Mati ove godine pošlo za rukom oboriti rekord svih dosadašnjih manifestacija po broju pjevača koji su se odazvali njegovom pozivu.

Ove će godine na ”Blatničkim notama dobrote” zapjevati Miroslav Škoro, Jole, Zorica Kondža, Hari Rončević, Minea, Mia Dimšić, Ante Cash, Tiho Orlić, Dražen Žanko, Alen Nižetić, Frano Pehar & Tarapana band i brojni drugi izvođači, ukupno njih 33.

”Naravno, kao i svake godine, svojim će Blatničanima i brojnim posjetiteljima ove hvalevrijedne manifestacije pjevati i Mate Bulić, a nema sumnje da će se i ove godine u Blatnicu slijevati rijeke ljudi i to zbog pravog glazbenog spektakla, ali i plemenitog cilja koji je oduvijek na ovoj manifestaciji na prvom mjestu. Kao i do sada, na manifestaciji ”Blatničke note dobrote” očekuju se i brojni uvaženi gosti iz javnog, političkog i kulturnog života koji već tradicionalno pohode ovu manifestaciju”, poručili su organizatori.

Ulaznice po cijeni od 10 KM u pretprodaji se mogu kupiti na platformi Entrio.ba.

Koncert započinje u 20 sati, a ulaz će biti moguć već od 18 sati.

Post Mate Bulić poziva na humanitarno-glazbeni spektakl ”Blatničke note dobrote“ je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?