Kako su se prije sedam godina zbog Done Vekić umalo potukli Kyrgios i Wawrinka  

Poslije sedam godina je potvrđena priča koja je bila javna tajna u teniskom svijetu.

Eugene Lapierre je otkrio što se točno dešavalo tijekom skandala na Mastersu u Kanadi 2015. godine zbog koga Nick Kyrgios i Stanislav Wawrinka i dalje izbjegavaju da vide jedan drugog, prenosi Nova.rs.

Lapierre je otkrio ono što nije bilo poznato, a to je ono što se dešavalo iza kulisa.

Naime, on je pojasnio da su morali da fizički razdvajaju igrače kako sukob ne bi prerastao u tuču.

Lapierre je otkrio da je Wawrinka morao da naglo napusti konferenciju za medije kako bi se obračunao s Kyrigosom koji ga je posramio pred svima i usred meča mu je rekao da ga tadašnja djevojka Donna Vekić vara.

„Na konferenciji za medije novinar je rekao Wawrinka što je Kyrgios poručio. Stan je bio bijesan. Kao da je upravo izgubio obraz pred svima. Brzo je otišao u svlačionicu, gdje je još bio Kyrgios. Morali su odmah da budu razdvojeni“, rekao je Lapierre za kanadske medije.

Wawrinka nije isprva čuo ono što mu je Kyrigos poručio. Ipak, vrlo brzo je sve lijepo mogao da čuje i on i svi navijači jer je mikrofon bio blizu Australijanca.

„Žao mi je što ovo moram da ti kažem druže, ali Kokkinakis je je*** tvoju djevojku“, poručio je vulgarno i drsko Kyrgios.

Navodno je Švicarac poslije toga zgrabio Kyrgiosa u svlačionici i rekao mu je da mu je muka uvredljivih stvari. Ubrzo je Warinka napisao.

„Ono što je on rekao, ja ne bih ni svom najgorem neprijatelju. Reći nešto tako nisko ne samo da je nevjerojatno, već i neprihvatljivo“, piše dnevnik.ba

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?