Pique Shakiri zadao novi bolan udarac  

Gerard Pique i Shakira potvrdili su raskid u lipnju 2022. godine nakon 12 godina veze.

Španjolski nogometaš i njegova nova djevojka, 23-godišnja Clara Chia Marti, nimalo ne skrivaju svoju vezu od očiju javnosti.

Dugo su Gerard Pique i Clara Chia Marti činili sve kako bi svoju vezu sakrili od znatiželjnih očiju, no nakon što su uhvaćeni zajedno na jednom koncertu shvatili su da to više nije tako lako i sada se uopće ne kriju. 

Najnovije slike njih dvoje svjedoče tome. Clara Chia prvi se put fotografisala s Piqueovim dečkima Milanom i Sashom iz njegove veze sa Shakirom, prenosi Mundo Deportivo.

Novinar Jordi Martin objavio je fotografiju s jednog zajedničkog druženja Piquea, Clare i Gerardovo dvoje djece. 

“To je kuća u kojoj smo mnogo puta vidjeli Shakiru s Piqueom, ali sada Clara uživa u njoj i sretna je sa svojim nogometašem i njegovom djecom”, napisao je spomenuti novinar.

Definitivno je sve ovo još jedan bolan udarac za Shakiru od strane bezdušnog Piquea. Poklonila mu je 12 godina svog života i dvoje djece, a sada je na njeno mjesto došla druga žena.

Prije nekoliko dana očajna Shakira na Instagramu je objavila reels na kojem se prikazuje muška noga kako gazi srce.

“Nikad nisam ništa rekla, ali boljelo je. Znala sam da će se ovo dogoditi”, napisala je Shakira što dovoljno govori o tome u kakvom se stanju ona nalazi, prenosi sportsport.ba.

e-hercegovina.com