Bilbija ogorčen onim što su Plemići doživjeli u Trebinju

Utakmica između Leotara i Zrinjskog u Trebinju imala je “treće poluvrijeme”, zabilježen je incident na konferenciji za medije, ali i fizički obračun dvije strane. Optužbe domaćih su stigle na “račun” kapitena Plemića Nemanje Bilbije, a on je za Klix.ba ispričao svoju stranu priče, javlja klix.ba.

Podsjetimo, neimenovani muškarac iz domaćeg tabora je ušao u prostoriju u kojoj se održavala konferencija za medije te je optužio kapitena Zrinjskog Nemanju Bilbiju za psovke te je djelomično otkrio razlog za to, međutim, napadač Plemića je otkrio događanja koja su prethodila tome, kao i ono što nije snimljeno.
“Nikom direktno nisam psovao, posebno ne onako kako je rekao čovjek koji je prekinuo konferenciju za medije. Dakle, psovku sam izrekao u svlačionici u kojoj je bila naša ekipa, a u kojoj nije bilo nikoga iz Leotara. Tko je što čuo pa se našao uvrijeđen, nije moja stvar. Ono što sam rekao je istina. Što reći kad nakon utakmice nema vode, nema toaleta, toalet papira, blatnjavo je, nema mogućnosti za pranje ruku, nema sapuna koji košta 80 feninga. To nigdje ne piše, a nije snimljeno ni kako kapiten Leotara udara trenera Sergeja. Snimanje je počelo nakon toga. Ali nema veze, vidjet ćemo što će biti na kraju sezone s njima”, izjavio je Bilbija.

On je ogorčen onim što su Plemići doživjeli u Trebinju, kako na terenu, tako i izvan njega.

“Nisam imao potrebu da se oglašavam, jer se nemam razloga pravdati. uvjeti u Trebinju su ispod ljudskog dostojanstva. A sve poslije što se događalo, da kapiten jednog kluba udari trenera protivničkog tima, dno dna. Naravno da je nakon toga nastala frka”, završio je Bilbija, piše klix.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?