Kup BiH: Jakirović s kombiniranom močadi u Bijeljini kod Zvijezde 09

 Nogometaši Zrinjskog u srijedu, 19. listopada, gostuju u Bijeljini gdje će od 14 sati igrati utakmicu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Zvijezde 09.

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović kazao je kako će sutrašnjoj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno.

“Riječ je o ekipi koja ima ambicije u svojoj ligi RS-a, već je godinama tako, imaju mladu momčad pojačanu iskusnim igračima koji su već osjetili Premijer ligu i naravno da ćemo to maksimalno ozbiljno shvatiti jer želimo što dalje doći u Kupu”, kazao je Jakirović.

Dodao je kako će sutra na teren Plemići istrčati u izmijenjenom sastavu.

“Mi ćemo sutra suprotstaviti jednu momčad koja će i meni dati nekakvu povratnu informaciju. Do sad se stalno pričalo o našoj širini, a ja sam koristio nekih 15-ak istih igrača i jako me zanima imamo li tu širinu ili je to samo na papiru. Sutra im je prava prilika da to pokažu i da pokušamo proći”, kazao je trener “Plemića”.

Jakirović je za klupsku televiziju prokomentirao i činjenicu da Zrinjski daleko bolje ide u ligi nego u kupu. Tako su Mostarci sedam puta osvajali naslov prvaka BiH, a samo su jednom otišli do kraja u Kupu BiH.

“To mi je čudno, ovdje sam dvije godine i svaki put smo, naravno, pokušavali doći što dalje. Pripremamo se maksimalno za svaku utakmicu i želimo pobijediti, ali pita se nešto i protivnika. Nadam se da ćemo ove godine otići malo dalje”, kazao je Jakirović, prenosi pogled.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?