Barbarić: Ulogu velikog favorita moramo opravdati i potvrditi na terenu

Nogometaši Širokog Brijega natjecanje u Kupu Bosne i Hercegovine započinju gostovanjem kod FK Famos iz Hrasnice. Utakmica 1/16 finala Kupa BiH protiv trenutačno četvrtoplasirane momčadi Druge lige FBiH – Centar bit će odigrana u srijedu, 19. listopada, na stadionu Igmana na Ilidži s početkom u 14 sati.

U utorak prijepodne trener Ivica Barbarić je odradio posljednji trening s momčadi uoči polaska na gostovanje u Sarajevo.

Široki Brijeg je veliki favorit u ovoj utakmici, kako je istaknuo šef stručnog stožera Plavo-bijelih s Pecare, ali spomenutu ulogu mora opravdati i na terenu.

– U ovoj utakmici imamo ulogu velikog favorita koju moramo opravdati i potvrditi na terenu. Kup utakmice su uvijek specifične. Moramo, prije svega, iskazati poštovanje prema momčadi, a onda i prema sebi samima kako bismo, maksimalno koncentrirani, odigrali ovu utakmicu i prošli dalje – kazao je Barbarić.

Kako Plavo-bijele već u subotu očekuje novo prvenstveno gostovanje kod Leotara u Trebinju, Ivica Barbarić je najavio određene promjene u sastavu za utakmicu u kojoj neće moći računati samo na nedovoljno oporavljenog Branimira Barišića.

– Već u subotu imamo zahtjevno gostovanje u Trebinju, a napravit ćemo određene promjena u sastavu. Priliku će dobiti igrači koji su imali manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone – rekao je Barbarić.

Utakmicu će suditi Josip Martinović iz Čapljine uz asistenciju Josipa Čolića iz Kupresa i Jure Muse iz Čitluka, a prema posljednjim dostupnim informacijama, dvoboj s Ilidže neće biti u izravnom televizijskom prijenosu, piše pogled.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?