Odlične vijesti za Dalića, Dinamova zvijezda odabrala Hrvatsku 

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je novo pojačanje, prema pisanju Sportskih novosti, tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa uspio je zvijezdu Dinama nagovoriti da igra za Vatrene.

Radi se o Robertu Ljubičiću, primarno veznjaku, koji ove sezone pruža odlične predstave na poziciji lijevog beka. Pletikosa je kako prenose Sportske novosti u tajnosti odradio pregovore ne samo sa Robertom već i njegovom obitelji, a 23-godišnji veznjak odabrao je Hrvatsku. 

Podsjetimo, Ljubičić je u Dinamo došao ovog ljeta kao veliko pojačanje koje su Modri platili čak tri milijuna eura, iz Dinama su ga predstavili kao ‘mladog austrijskog nogometaša’, a iako doveden kao veznjak, trener Ante Čačić ga koristi na lijevom beku, glavna je uzdanica Modrih, a u 10 europskih utakmica, Robert je odigrao maksimalan broj minuta, takvu minutažu ima još samo Dominik Livaković

Zanimljivo, Ljubičić je kroz svoju karijeru bio hrvatski U-20 reprezentativac gdje je 2019. godine skupio dva nastupa, a ima i jedan nastup za U-21 reprezentaciju Austrije. 

Osim za Rapid Beč u svojoj karijeri igrao je u austrijskoj Bundesligi i za St. Poltenu, prenosi hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?