Čapljinski frizer napravio feštu, došli gosti iz svijeta poduzetništva, politike, umjetnosti, zapjevala i Daria Ramljak

Čapljinski frizer Mario Jozić upriličio je event za najbliže poslovne suradnike i klijente povodom svojih 18 godina uspješnog rada.

Kako piše čapljinski portal Đaka city, Mariov salon u Čapljini godinama unazad je sinonim za top trendove colora i njege kose, a njegov rad prepoznatljiv po nesebičnom dijeljenju znanja kroz edukacije, preciznom šišanju i color transformacijama, kako za žene tako i za muškarce.

U svakom poslu je bitno povjerenje, a da je isto Mario izgradio, najbolji pokazatelj su klijentice koje kontinuirano dolaze iz cijele regije, uključujući i susjedne države.

Stoga je Mario povodom 18 godina rada upriličio glamurozno druženje, bilo je tu lijepo aranžirane hrane, a na početku se ovaj frizer obratio svima i govorio o svojim počecima, ali i budućim planovima.

Među prisutnima su bili gosti iz sektora poduzetništva, politike, umjetnosti, kao i Mariovi vjerni klijenti, a kao iznenađenje pojavila je mlada pjevačica u usponu Darija Ramljak koja je sve prisutne počastila svojim glasom.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?