Šoštarić: Kriv sam, izabrao sam igračice bez karaktera

Rukometašice Lokomotive doživjele su i šesti poraz u nizu u EHF Ligi prvakinja. Hrvatske prvakinje poražene su od Metza 38:13 i tako su ostale i dalje jedina ekipa natjecanja bez boda u skupini A.

– Ja sam rekao i curama u svlačionici, ponovit ću još jedanput. Nažalost, ispali smo ekipa bez karaktera, bez znanja. Bez karaktera jer apsolutno se nismo potukli u obrani nismo napravili ništa. Oni su imali pucački trening. Naši jadni golmani su na kraju završili s 10 posto obrana, dok su zahvaljujući dobroj igri u obrani njihovi golmani imali 58 posto, 42 posto. Još su nam nakon toga zabili ne znam koliko, desetak golova iz kontranapada. Sastavni dio naše igre trebao je biti zaustavljanje, nema golova iz kontranapada, agresivna igra u obrani, dugački napad. Ništa od toga nismo ostvarili, trener trener Nenad Šoštarić.

Nakon najtežeg poraza Lokosica ove sezone Šoštarić je preuzeo krivnju. 

– Ja preuzimam krivicu na sebe, ja sam kriv. Ja sam taj koji je selekcionirao ove igrače, igrače bez karaktera, bez srca koji razmišljaju samo o sebi. Mi moramo jednostavno napraviti čistku u svlačionici. I one koje to zaista žele, žele ostaviti srce na terenu, žele živjeti za ovaj klub, živjeti za ovo što mi radimo, s njima ćemo nastaviti. Svejedno, bila to djeca od 18 godina ili iskusni igrači. Oni koji su si umislili da su veliki igrači jer su od nekud došli i negdje igrali, pozdravit ćemo se, izljubit ćemo se s njima i poželjeti im sve najbolje u budućnosti, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?