Remi Novog Vremena i Ayata

Hrvatski prvak Novo Vrijeme i kazahstanski Ayat odigrali su 2-2 u susretu 1. kola skupine B glavne runde kvalifikacija za futsalsku Ligu prvaka.

Dva puta je Ayat vodio, no domaćin turnira se dva puta vraćao i na kraju osvojio jedan bod premda je prema prikazanom trebao uzeti sva tri, piše hrt.hr.

U prvom dijelu nije bilo pogodaka premda je Novo Vrijeme dominiralo i uputilo puno veći broj udaraca prema suparničkim vratima. No, nesavladiv je bio vratar Ayata Leonardo Gomes.

Golovi su počeli padati u posljednjih trinaest minuta susreta. Prvo je Rindin doveo Ayat u vodstvo u 27. minuti, nakon čega je opet stisnuo hrvatski prvak i napokon, u 30. minuti, postigao pogodak. Strijelac je bio Toni Jelavić.

No, nije dugo vremena stajalo 1-1 već je u 32. minuti Leandro pogotkom vratio u rezultatsku prednost kazahstansku momčad. U 36. minuti novo izjednačenje, Valjulin je pogodio vlastitu mrežu, a iako je Novo Vrijeme imalo veći broj prilika do kraja završilo je ipak bez pobjednika.

U prvom ogledu 1. kola ove skupine Sporting, jedna od najboljih europskih momčadi, pobijedila je Futsal Pulu 5-3.

U četvrtak, u 2. kolu, od 18 sati igraju Ayat i Sporting, dok u 20.30 sati počinje hrvatski derbi Novog Vremena i Futsal Pule. Prolazak među najboljih 16 momčadi Lige prvaka izborit će tri najbolje momčadi ove skupine.

Liga prvaka, skupina B (1. kolo):

Futsal Pula – Sporting 3-5

Novo Vrijeme – Ayat 2-2

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?