Nije prije bila muško: Kyliana Mbappea osvojila seks-bomba!

Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, kažu engleski mediji, ima novu djevojku. Tabloid Daily Star tvrdi da se radi o belgijskom supermodelu, Rose Bertram.

Već samo letimičnim pogledom na Instagram-stranicu dotične gospodične, može se vidjeti mnogo toga zanimljivog. Bertramova je inače, bivša partnerica nekadašnjeg nizozemskog reprezentativca Gregoryja van der Wiela s kojom ima i dvije kćerkice iz osmogodišnje veze, prenose Sportske novosti.

Bertram nije prva manekenka s kojom se kroz posljednje vrijeme povezivalo superstara francuske reprezentacije, dečka koji će s 23 godine pokušati osvojiti svoj već drugi naslov svjetskog prvaka. Ali, čini se da priča s Belgijankom itekako ima uporište. Englezi tvrde da se par viđa već mjesecima, nakon što je Bertram u srpnju ove godine prekinula svoj odnos s van der Wielom.

Mbappe je samo jedan od njenih 850 tisuća fanova na Instagramu, a što se tiče njegove navodne veze s transrodnom manekenkom Ines Rau, ta romansa očito nije bila dugog vijeka…

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?