Vukoja: Ne treba nam poseban motiv za Zrinjski

U 71. velikom hercegovačkom derbiju Široki Brijeg će ugostiti Zrinjski iz Mostara u nedjelju na Pecari u 17:00 sati u okviru 16. kola Premijer lige BiH.

Sraz dviju vodećih momčadi u ligi najavio je vezni igrač Širokog Brijega Bože Vukoja.

Veliki hercegovački derbi je uvijek utakmica za prestiž. Ne treba nam poseban motiv za ovu utakmicu. Želimo i dat ćemo sve za pobjedu uz naše vjerne navijače koji nas nose cijelu sezone, smatra Vukoja.

Trenutačno po broju nastupa najiskusniji igrač Plavo-bijelih maksimalno respektira mostarske Plemiće i napominje kako ipak nisu nesavladivi.

O kvaliteti Zrinjskog ne treba trošiti riječi, ali imamo i mi svojih aduta. Pobjedom u velikom hercegovačkom derbiju možemo doći na samo bod zaostatka za njima na tablici. Vjerujemo u naše slavlje u sjajnom navijačkom ozračju na Pecari, dodao je.

U kadru Širokog Brijega za ovu utakmicu neće biti samo suspendiranih Ilije Bagarića i Mate Šute.

Ulaznice u pretprodaji gotovo su rasprodane. Na Pecari se očekuje, kao i inače u srazu dviju najboljih momčadi u Hercegovini, sjajno navijačko ozračje pred ispunjenim tribinama.

Kao i prethodnih sezona i utakmica, sjeverna i južna tribina namijenjene su domaćim navijačima, a istočna gostima iz Mostara.

Pravdu u velikom hercegovačkom derbiju dijelit će Irfan Peljto iz Sarajeva.

Izravan prijenos utakmice bit će na Areni Sport, piše jabuka.tv.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?