Imate Mastercard karticu, ovaj mjesec možete dobiti 10 KM

Ako živite u BiH i imate Mastercard karticu i mobitel na kojem ste instalirali mobilno bankarstvo u ovom mjesecu možete uštedjeti 10 maraka.

Naime, svi oni koji imaju instaliranu aplikaciju za plaćanje preko mobitela i koji u trgovinama mogu platiti artikle tako da samo naslone mobitel na POS terminal, u ovom mjesecu imaju priliku dobiti 10 maraka od Mastercarda.

„Kako bismo nagradili postojeće i potakli nove korisnike beskontaktnih plaćanja putem mobilnih novčanika, razvili smo Pay&Get program pogodnosti za korisnike Mastercard kartica. Pored edukacije na temu sigurnosti i jednostavnosti plaćanja mobilnim novčanicima, u periodu od 1. do 30. studenog, Mastercard je omogućio i automatski povrat novca, pa tako za obavljena najmanje 3 plaćanja Mastercard® karticom putem svog mobilnog novčanika u ukupnom minimalnom iznosu od 30 KM, korisnici ostvaruju povratu iznosu od 10 KM“, naveli su u ovoj kompaniji.

U ovoj promotivnoj kampanji u BiH sudjeluju banke koje su svojim korisnicima sa Android uređajima omogućile beskontaktno plaćanje putem mobilnog novčanika u okviru kojeg je digitalizirana Mastercard debitna i/ili kreditna kartica;  UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka i Nova Banka a.d. Banja Luka.

Više o akciji možete pročitati OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?