Natječaj za studente: Žuja nagrađuje i do 1200 KM

Zanimljiv oglas pojavio se na stranici Sveučilišta u Mostaru koji se odnosi na natječaj kojeg organizira “Ožujsko pivo” a koje omogućuje studentima da osvoje i do tisuću i dvjesto maraka.

Prenosimo natječaj:

Okupi ekipu, osmislite projekt koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo te dobro se zabavi!

Studenti se mogu prijaviti na sljedeće teme:

  • Žuja i tvoj grad

(Osmisli projekat kojim Žuja može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost te osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Ožujsko pivo u tvojoj lokalnoj zajednici)

  • Društveno-odgovorna Žuja

(Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizirati i kako bi dodatno izgradio imidž Ožujskog piva. Osmisli kako Žuja treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Žuja može biti pozitivan primjer)

  • Slobodna tema

(Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovisati Žuju)

Nagrade:

  • Prvo mjesto  – 1.200 KM
  • Drugo mjesto – 500 KM
  • Treće mjesto – 300 KM

Prijave: [email protected]  

Prijavu možete preuzeti na OVDJE.

Dodatne informacije na www.cerk.info kao na  https://www.facebook.com/efsumba/ https://ef.sum.ba/ kao  i na www.facebook.com/karijera/

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Rok za slanje prijava je 1. 12. 2022. godine. Rok za dostavu rješenja je 15. 12. 2022. godine.

NATJEČAJ JE OTVOREN ZA STUDENTE FAKULTETA IZ BOSNE I HERCEGOVINE!

Prijaviti se možete u timu od maksimalno 3 člana. Obavezno uz prijavu naglasiti ime, prezime, fakultet, broj indeksa i naziv tima.

Svi timovi koji se prijave do 5. 11. imati će mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inozemni predavači govoriti o zanimljivim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?