Pogledajte tko je osvojio titulu na natjecanju ljepote u Ljubuškom! Direktorica projekta: Osnažujemo mlade djevojke, dali smo i stipendije od 24 tisuće KM

U prelijepom ambijentu Museum&Restoraunt Tabak u Ljubuškom, u nedjelju 30.10.2022. godine po prvi put su izabrane predstavnice Zapadnohercegovačke regije, na izboru za Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine.

Kako piše Bljesak.info, pobjedu je odnijela prekrasna Nika Nižić, koja je pored titule Top Fotomodel Zapadnohercegovačke regije osvojila i titulu Fotomodela publike.

Titulu prve pratilje osvojila je Marija Brakić, a druga pratilja je Ana Ostojić.

Za top modela Fashion M Zapadnohercegovačke regije proglašena je talentirana Josipa Miloš, dok je najviše talenta za medijski nastup pokazala Natalija Pralas.

Modeli su predstavljali nekoliko kolekcija pred stručnim žirijem, a posebno je oduševio show gdje su djevojke kroz performans predstavile Butik In. U žiriju su sjedili, predstavnici sponzora, medija, liječnici, frizeri, make up artisti, modni dizajneri.

Lente pobjednicama dodijelila je Amina Dumpor top model agencije Fashion M, koja je nedavno imala zapažen nastup u Sarajevu, gdje je nosila revije modnih dizajnera iz cijele Europe.

Specijalne gošće bile su i lijepe predstavnice Hercegovačko – neretvanske regije, koje su nosile modnu reviju torbi brenda Helenas BiH. Fashion M vlasnik projekta Fotomodel Bosne i Hercegovine, još jednom je pokazao da su neprikosnoveni u oragnizaciji evenata, te su zaista oduševili sve prisutne.

Direktorica projekta Selma Maličbegović je naglasila, da ovo nije obično natjecanje ljepote da je sav fokus usmjeren na osnaživanje mladih djevojaka, motivaciju za obrazovanje i rad na sebi, a u prilog tome ide i činjenica da su u prošloj godini dodijelili dvije stipendije za obrazovanje ukupne vrijednosti 24.000 KM.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?