SAMO NATURAL: Dok su mnogi bili u panici za vrijeme požara u Mostaru, ovaj mladić je i dalje marljivo trenirao

Glavna priča u Mostaru je požar u Arena Centru koji je među mnogim rekreativcima izazvao paniku, no pažnju je posebno privukao jedan mladić koji je u zadimljenoj prostoriji i dalje marljivo trenirao.

„Serija se mora odraditi“, komentar je novinara nakon što je portal Hercegovina.info objavio snimku na kojoj se vidi mladić kako završava seriju dizanja utega dok kako svijetle vatrogasna svijetla ispred Arene, a dim se širi prostorijama centra.

Podsjetimo, nakon što je došlo do požara na objektu Arena Sport Centra u Mostaru, mnogi su posjetitelji što prije htjeli izaći van, a vatrogasci su krenuli sa evakuacijom i gašenjem požara.

Pojavio se video u kojemu vatrogasci daju instrukcije posjetiteljima da razbiju stakla. ”Uzmi tegove, razbij 3-4 stakla”, čuje se kako viče jedan vatrogasac.

Inače, do požara na Arena Sport Centru došlo je nešto iza 16:00 sati u ponedjeljak. Posjetitelji su u grupama naveli kako je do požara došlo u sauni, dok su mostarski vatrogasci za Bljesak.info rekli da se zapalila svlačionica.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?